You are currently viewing Hillary Clinton kontra Donald Trump

Hillary Clinton kontra Donald Trump

2016. november 7-én, hétfő reggelre virradóra már a jang tűz Majom év,  jin föld disznó hónapjában ébredünk, aminek az egész világot érintő esemény határozza meg mindjárt indulása hetét.

Finisbe ért az amerikai elnökválasztási kampány és november 8-án Amerika dönt, kivel tovább. Különböző asztrológiai iskolák különféle jóslatokkal állnak elő a témában, egy dologban azonban egyetértenek, egyik elnök jelöltről sem merik kijelenteni, hogy ő lenne az ideális választás. 

Hillary Clinton a jin tűz disznó évében született és az év oszlop ebben az esetben különösen hangsúlyos szerintem. A disznó egyúttal a segítője és a pénz eleme is és mint tudjuk, a pénz támogatja a hatalmat. A jang tűz energia azonban a konkurrenciát jelképezi számára. (Jang tűz majom évet írunk és Donald Trump is jang tűz évben született). Mivel november 8-a már minden időzóna szerint biztosan a disznó hónapjára esik, ez kedvezhet Hillarynak, elképzelhető, hogy szerencséje lesz ezzel az energiával. A disznó egyúttal a pénz eleme is és személye körül óriási pénzek forognak kockán! Szerencseoszlopával összevetve olyan erők munkálkodnak a színfalak mögött, ahová mi nem látunk be. A konfliktusokat azonban jó lesz, ha elkerüli e hónapban és óvatosabbá válik minden téren. Ha nem most akar ragyogni, hanem megfelelő alázattal kivárja, miként értékeli Amerika az eddigi pályafutását. Valószínűleg emlékeznek arra, mikor sziklaszilárdan állt ott az ex elnök férje mögött, bármi is történt és ki tudja a nép szívében milyen magvakat vetett még el akár régen, akár most a kampány során. Tény, hogy mindennek a termését most learathatja, ha nem ragadtatja el magát és nem megy bele érzelmi játszmákba, ha nem hibázik nagyot az utolsó pillanatban! Kérdés, mennyire lesz kiszámíthatatlan , ha ő kapja a hatalmat és mennyire segíti őt a férje a háttérből. Energetikailag  kettőjük közül Hillary az intellektuálisabb és számára nagyobb a tét. Nagyot szakíthat, vagy óriásit bukhat.

Donald Trump a jang tűz kutya évében született és éppen jang tűz évet írunk. Nem véletlen, hogy épp ez a két ember jutott el a választásig. Mindkettőjük horoszkópjában ott van egyébként a kutya, van a dolognak egy olyan része, ahová mi nem látunk bele, nem tudjuk mi motiválja őket konkrétan, mi van a tudatalattijukban és ki mozgatja a szálakat. Trumpnak a majom és a disznó is a segítője és az év jang tűz energiája számára mindenképpen garantálja a népszerűséget. Az emberek szerethetőbbnek érzik magukat a közelében és ugy érzik, hogy ő valóban kíváncsi a problémáikra. Tehát lejárató kampány ide, vagy oda, a horoszkópot elnézve sokan hisznek neki. Roppant energikus személyiség és van benne valami mágikus erő, amit nem fél használni, szó szerint mindent bevet a cél érdekében!  A hónap jin föld energiája is őt erősíti, a hónapban lévő víz pedig erősíti a hatalom elemét. (Mint ahogy a Hillaryét is.) Bár a pénz elem hiányzik a horoszkópjából, megtalálható körülötte a disznó hónap energiáiban, sejthetően kívülről pénzelik a kampányát. Kettőjük harcát, két föld elem összecsapását hatalmas porfelhő kíséri, hogy melyikük keveredik elő győztesen, nehéz lenne ma megjósolni. A végeredmény attól is függhet, melyik órában szavaznak a legtöbben. Érzésem szerint , a győzelemre energetikailag nagyobb az esélye Trumpnak.

Bármelyikük nyer is, a világ nem lesz elégedett! Akár egy újabb pénzügyi válság kialakulására is számítani lehet és kérdéses az orosz-amerikai kapcsolatok további alakulása. A majom év kiszámíthatatlan!