You are currently viewing Választási arcképcsarnok, az asztrológia nézőpontjából

Választási arcképcsarnok, az asztrológia nézőpontjából

Országgyűlési választások 2018

Az Era-gon Üzleti és Vállalati Asztrostúdió elsősorban az üzleti élet szereplőinek, a vállalatoknak, vállalkozásoknak nyújt speciális szolgáltatásokat. Valamennyien tisztában vagyunk azonban azzal, hogy a gazdasági működést jelentős mértékben meghatározza a vállalkozás környezete, beleértve a törvényi lehetőségeket. Nem mellékes tehát, milyen képességű kormány kezébe kerül az irányítás. Most, hogy újra fontos döntés előtt áll az ország, joggal merülhet fel a kérdés, hogy kik lehetnek azok, akik leginkább megfelelhetnek a gazdasági szereplők igényeinek?

Az Eragon Stúdió elhatározta, hogy a közelgő választásokra tekintettel sorozatot indít, a következő címmel. “Választási arcképcsarnok, a kínai asztrológia nézőpontjából”. Ebben azoknak az arcképét igyekszünk a kínai asztrológia módszerével felrajzolni, akik esélyesek az ország meghatározó vezetőjévé válni.

Döntésünk az alábbi jelöltekre esett:

1. Dr. Gémesi György – Gödöllő polgármestere, Új Kezdet pártelnöke, LMP választási koalíciós partnere

2. Széll Bernadett – LMP miniszterelnök jelöltje

3. Karácsony Gergely – Zugló polgármestere, a PM társelnöke

4. Szigetvári Viktor – Együtt elnökségi tagja és miniszterelnök jelöltje

5. Gyurcsány Ferenc – DK elnöke

6. Vona Gábor – Jobbik elnöke és miniszterelnök jelöltje

7. Orbán Viktor – Fidesz elnöke, miniszterelnök

Ahhoz, hogy jó dönthessünk ismernünk, kell őket. A jelöltekről rengeteg információt szerezhetünk a napi hírekből, média eseményekből. Olykor-olykor televízió portré műsorában is megmutatják hétköznapi arcukat. Tudomásunk szerint a kínai asztrológia eszközeinek felhasználásával még senki sem tett kísérletet arra, hogy szélesebb körben bemutassa, ki lehetne Magyarország vezetésére a legalkalmasabb. Erre vállalkozik az Eragon Stúdió a következő hetekben. Kövesse a Választási Arcképcsarnokunkat!